West Coast Travel Adventure, pure passie voor Amerika

West Coast Travel Adventure is opgericht door Patrick van den Berg, geboren in Nederland en nu thuis in twee werelden. Land van Cuijk en The West Coast. 

Toen Patrick in 2000 voor het eerst naar Amerika ging, wist hij het direct. Het voelde als thuiskomen.
'Het is raar te omschrijven, maar ik had zo'n klik met het land. Elke mogelijkheid die ik had, ging ik terug om meer te leren en te ontdekken. Op een gegeven moment ging ik samen met vrienden en liet hen de mooiste plekjes zien. Toen ik ook weer van kennissen die ik daar aan het rondleiden was, te horen kreeg dat ik hier iets mee moest gaan doen, kreeg ik dat idee niet meer uit mijn hoofd. Want hoe geweldig zou dat zijn? Mijn passie voor Amerika te kunnen doorgeven en daar zelfs mijn werk van kunnen maken?' 

Patrick zette deze stap niet in één keer, maar heeft gedegen onderzoek gedaan. Op diverse forums werden de ideeën voorgesteld en kwam er direct veel animo. Zo vond in januari 2005 dan ook de eerste echte officieel georganiseerde groepsreis naar Amerika plaats.

'Ik heb een team om mij heen weten te verzamelen die allemaal net zo Amerika-gek zijn als ik. Vanaf 2005 tot en met 2014 heb ik diverse reizen naar Amerika georganiseerd, zowel groepsreizen als individuele reizen. Reizen met enorm veel actie, maar ook romantische bruiloften heb ik mogen plannen. Mee mogen denken en uitvoeren van herinneringen maken is de beste baan ooit!'

Vanaf 2015 is Patrick officieel West Coast Travel Adventure gestart.
'Ik heb me bewust gespecialiseerd in de Westkust, daar waar ik mijn hart ook aan verloren ben. Ga mee ontdekken hoe mooi Laguna Beach is, ontdek de ongerepte natuur in Yosemite National Park of voeg een avontuurlijke twist toe aan jouw ideale vakantie. 

Vertel ons jouw droomvakantie en wij laten deze uitkomen!'


Patrick van den Berg