​San Diego Zoo bezoeken

De San Diego Zoo is een dierentuin in San Diego waar zo'n 4000 dieren verblijven van meer dan 800 verschillende diersoorten. De San Diego Zoo is een van de weinige dierentuinen in de wereld met reuzenpanda's.

De San Diego Zoo ligt in het grote stadspark Balboa Park wat ook zeker een kijkje waard is. 

Gratis parkeren
Openingstijden variëren, verkrijgbaar op aanvraag.

Prijs:

Dag kaart:
  • Volwassenen: $51,-
  • Kinderen 3 t/m 11: $41,-

Prijs voor extra opties: 

Backstage: 
Geniet van de toegang tot een aantal fantastische ontmoetingen met de dierlijke ambassadeurs en hun trainers. Je wordt uitgenodigd om aan te raken en te ervaren veel up-close mogelijkheden met een aantal ongelooflijke dieren. Vanaf 5 jaar en ouder.
$105,-

Early Morning with Pandas:
Dit is uw kans om de reuzenpanda’s te bekijken voordat het park officieel geopend is. Dit twee uur durende avontuur bevat ook een rondleiding door de dierentuin in een VIP-car. Alle leeftijden welkom
$89,- 

Inside Look Tours:
Een twee uur durende onderhoudend en leerzaam avontuur, Inside Look Tours biedt speciale achter de schermen uitzicht en interessante informatie over hoe er gezorgd wordt voor de dieren. Alle leeftijden welkom.
$80,-

Exclusive VIP Experience
De Exclusieve VIP Experience is uw sleutel tot off-tentoonstelling gebieden, dier interacties, en de beste persoonlijke service. Alle leeftijden welkom.
Prijs v/a $599,-