Reis vanaf € 1492,-
Meer info / boeken
Vragen over deze reis?
Bel, WhatsApp, of mail ons vrijblijvend!

Supercross Trip San Diego, Februari 2020

 • San Diego Supercross 
 • Los Angeles, Hollywood, Santa Monica
 • Orange County, Laguna Beach
 • Las Vegas
 • Bezoek Oakley, Fox Racing, Pro-Circuit en nog veel meer!
 • Zelf Trainen op de bekende banen van Californie! *Optioneel
 • Bezoek de bekende Nationale Parken Grand Canyon en Yosemite
 • Reis datums op maat af te stemmen
Tijdens deze reis kunt u naast het bezoek aan de San Diego Supercross ook zelf trainen op de bekende banen van Californie. Ook voor de dames is er voldoende te beleven, zo zijn er vele shopping malls, mooie stranden en bekende steden. Daarbij kunt u nog diverse bedrijven uit de motorsport industrie bezoeken en bij een aantal van deze bedrijven kunt u shoppen met een leuke korting!  

Dagindeling

Dag 1:
U vertrekt vanaf Amsterdam, Brussel  of Düsseldorf. Bij aankomst in San Francisco kunt u de gratis shuttle naar het auto verhuurbedrijf nemen waar een auto voor u klaar staat.
Het is een lange reis en door het tijdsverschil kunt u last hebben van een jetlag maar als u nog energie over heeft kunt u deze avond al wat van de stad gaan verkennen.
 
Dag 2 en 3:
Dag 2 en 3 kunt u de diverse bezienswaardigheden van de stad San Francisco bekijken. China town, Fisherman’s wharf en Union Square zijn de moeite waard om een kijkje te nemen. Ook is een ritje in de oude bekende “cable car” van de stad een must!
Als optie kunt u een rondleiding door de gevangenis Alcatraz nemen.
 
Dag 4:
Als u nog niet genoeg heeft van San Francisco kunt u deze dag nog rustig in de stad doorbrengen alvorens u naar Monterey vertrekt.  Monterey is een mooi kust dorpje gelegen aan de Pacific Coast Highway met leuke restaurantjes en barretjes.
 
Dag 5:
U rijd van Monterey naar Pismo Beach over de Pacific Coast Highway. De Pacific Coast Highway wordt één van de mooiste kustwegen van de wereld genoemd! Het is een prachtige route waar u geregeld een stop kunt inlassen om van het uitzicht te genieten.
U kunt als optie deze dag Hearst castle bezoeken. Hearst Castle is een historisch landhuis nabij San Simeon in San Luis Obispo County. Het landhuis werd tussen 1919 en 1947 naar ontwerpen van Julia Morgan gebouwd voor de krantenmagnaat William Randolph Hearst. Hearst overleed in 1951 en in 1957 schonk de Hearst Corporation het landgoed aan de staat Californië. Sindsdien stelt de staat het landgoed en de kunstcollectie erin tentoon voor het publiek. Hearst Castle is erkend als National Historic Landmark en trekt jaarlijks ongeveer een miljoen bezoekers 
 
Dag 6:
Deze dag zijn er vele mogelijheden. U kunt ervoor kiezen om nog lekker tot rust te komen op het strand van Pismo Beach, een buggy te huren en lekker te crossen in de zandduinen maar het is ook mogelijk om op weg naar Los Angeles een groot outlet winkel centrum te bezoeken of direct naar Los Angeles te rijden en daar uw tijd spenderen.
 
Dag 7:
U kunt een kijkje nemen in de weelde van Hollywood en Beverly Hills. Loop over de bekende “Walk of Fame” met alle sterren in de grond en neem een kijkje op Rodeo Drive, één van de duurste winkelstraten van de wereld.
Als optie kunt u Universal Studios bezoeken. Een pretpark gebouwd rondom de Studios van Universal waar u o.a. een tour kunt nemen langs de studios en kunt genieten van een aantal leuke attracties.
 
Dag 8:
Even lekker tot rust komen op de bekende stranden van Los Anges, Santa Monica en Venice Beach. Santa Monica kreeg grote bekendheid door de televisie serie Baywatch en in Venice Beach is de fitness rage ontstaan.
U kunt een leuke fietstocht langs het strand van Santa Monica naar Venice Beach en terug maken. Hier proeft u de sfeer van “the beach life”.  U kunt er verder lekker shoppen of zelfs actief zijn bij de diverse gym obstakels op het strand
 
Dag 9 en 10:
U spendeert twee dagen in Laguna Beach.Laguna Beach is een kustplaatsje in de gemeente Orange County. Laguna Beach beschikt over prachtige stranden en gezellige eettentjes en boetiekjes.
 
Deze dagen kunt u lekker aan het strand doorbrengen, mooie wandelingen maken, een beetje shoppen en lekker eten. Als optie kunt u deze dagen Surfen, Kajakken, jetskiën en / of paddle boarden.
 
Dag 11:
U verlaat Laguna Beach en vertrekt naar La Jolla, een gezellig kustplaatsje onder de rook van San Diego. La jolla heeft prachtige stranden en leuke eet gelegenheden.
 
Dag 12 en 13:
Op dag 12 en 13 verblijft u in San Diego. In San Diego kunt u diverse bezienswaardigheden bezichtigen zoals de USS Midway. Dit is één van de langst levende vliegdekschepen die nu als museumm geld en in de haven van San Diego ligt aangemeerd. U kunt Coronado Island bezoeken vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de stad San Diego. Verder is het zeker de moeite waard om een kijkje in “Old Town” te nemen, het oude hart van de stad. Als optie kunt u San Diego zoo en / of Seaworld bezoeken.

Dag 14:
Helaas zit de vakantie er alweer op. Deze dag vliegt u retour vanaf het vliegveld in San Diego.
 
Dag 15:
Aankomst Amsterdam / Brussel / Düsseldorf
Door het tijdsverschil komt u een dag later aan op de plaats van bestemming.

Excursies:

 • Bezoek Alcatraz
 • Rondrit door Beverly Hills en Hollywood waar u krijgt te zien waar de bekende sterren wonen. 
 • Fietstocht Santa Monica en Venice Beach
 • Surfen
 • Mountainbiken
 • Jetskiën
 • Paddle boarden
 • Kajakken
 • San Diego zoo
 • Sea World

Hotels:

Goedkoopste optie: Voor de mensen die zo goedkoop mogelijk naar USA willen boeken we de goedkoopste hotels. We zoeken alsnog naar de beste hotels in de goedkoopste prijs klasse maar kunnen geen garanties geven over het aantal sterren, locaties en waarderingen.

Goede middenklasse: hotels  2.5 t/m 4 sterren hotels ( aantal sterren afhankelijk van de locatie in de steden meer opties dan bij de nationale parken ) allemaal een minimale waardering van 3.8 op schaal van 5.0

Exclusief: Goede luxe 3.5 t/m 5 sterren hotels hotels ( aantal sterren afhankelijk van de locatie in de steden meer opties dan bij de nationale parken ) allemaal een minimale waardering van 4.0 op schaal van 5.0

VIP: Goede luxe 3.5 t/m 5 sterren hotels op basis van suites en/of kamers met uitzicht. hotels ( aantal sterren afhankelijk van de locatie in de steden meer opties dan bij de nationale parken ) minimale waardering van 4.0 op schaal van 5.0


 
Reis vanaf € 1492,-
Meer info / boeken

Informeer of boek naar "Supercross Trip San Diego, Februari 2020"