Glitter & Glamour in Beverly HillsGlitter & Glamour in Beverly Hills American Style BBQAmerican Style BBQ
Reis vanaf € 1149,-
Meer info / boeken
Vragen over deze reis?
Bel, WhatsApp, of mail ons vrijblijvend!

Kom tot rust in het zonnige Californië, 9 Daagse reis

 • Bezoek Hollywood & Beverly Hills
 • Bezoek Santa Monica en Venice Beach
 • Verblijf in Laguna Beach
 • Verlenging van de reis mogelijk 
Tijdens deze 9 daagse reis naar het zonnige Californië kunt u heerlijk tot rust komen en overdonderd worden van al het moois wat het zuiden van Californië te bieden heeft. Reizen naar Californië staat gelijk aan genieten. U kunt Hollywood en Beverly Hills verkennen en relaxenop een van de bekende stranden van Santa Monica en Venice Beach. De laatste dagen verblijft u in het prachtige Laguna Beach!

Dagindeling

Dag 1:
U vertrekt vanaf Amsterdam, Brussel  of Düsseldorf. Bij aankomst in Los Angeles kunt u de gratis shuttle naar het auto verhuurbedrijf nemen waar een auto voor u klaar staat.
Het is een lange reis en door het tijdsverschil kunt u last hebben van een jetlag maar als u nog energie over heeft kunt u deze avond al wat van de stad gaan verkennen.

Dag 2:
U kunt een kijkje nemen in de weelde van Hollywood en Beverly Hills. Loop over de bekende “Walk of Fame” met alle sterren in de grond en neem een kijkje op Rodeo Drive, één van de duurste winkelstraten van de wereld.
Als optie kunt u Universal Studios bezoeken. Een pretpark gebouwd rondom de Studios van Universal waar u o.a. een tour kunt nemen langs de studios en kunt genieten van een aantal leuke attracties.

Dag 3
Even lekker tot rust komen op de bekende stranden van Los Anges, Santa Monica en Venice Beach.  Santa Monica kreeg grote bekendheid door de televisie serie Baywatch en in Venice Beach is de fitness rage ontstaan.
U kunt een leuke fietstocht langs het strand van Santa Monica naar Venice Beach en terug maken. Hier proeft u de sfeer van “the beach life”.  U kunt er verder lekker shoppen of zelfs actief zijn bij de diverse gym obstakels op het strand.

Dag 4, 5, 6 en 7
Deze dagen verblijft u in Laguna Beach. Laguna Beach is een kustplaatsje in de gemeente Orange County. Laguna Beach beschikt over prachtige stranden en gezellige eettentjes en boetiekjes.
Deze dagen kunt u lekker aan het strand doorbrengen, mooie wandelingen maken, een beetje shoppen in de kleine boetiekjes en de grote shopping malls en lekker eten in de diverse restaurants.
Er zijn ook diverse opties te boeken voor deze dagen. Zo kunt u heerlijk gaan surfen, paddle boarden, jetskiën en / of kajakken. Als u genoeg heeft van de watersporten kunt u nog altijd gaan mountainbiken in de bergen van Orange County. Voor de gevorderde mountainbikers liggen er nog een aantal mooie downhill trails.

Dag 8:
Helaas zit de vakantie er alweer op. Deze dag vliegt u retour vanaf het vliegveld in Los Angeles.

Dag 9:
Aankomst Amsterdam / Brussel / Düsseldorf
Door het tijdsverschil komt u een dag later aan op de plaats van bestemming.

Excursies

 • Rondrit door Beverly Hills en Hollywood waar u krijgt te zien waar de bekende sterren wonen. 
 • Fietstocht Santa Monica en Venice Beach
 • Surfen
 • Mountainbiken
 • Jetskiën
 • Paddle boarden
 • Kajakken
 • San Diego zoo
 • Sea World

Hotels:

Goedkoopste optie: Voor de mensen die zo goedkoop mogelijk naar USA willen boeken we de goedkoopste hotels. We zoeken alsnog naar de beste hotels in de goedkoopste prijs klasse maar kunnen geen garanties geven over het aantal sterren, locaties en waarderingen.

Goede middenklasse: hotels  2.5 t/m 4 sterren hotels ( aantal sterren afhankelijk van de locatie in de steden meer opties dan bij de nationale parken ) allemaal een minimale waardering van 3.8 op schaal van 5.0

Exclusief: Goede luxe 3.5 t/m 5 sterren hotels hotels ( aantal sterren afhankelijk van de locatie in de steden meer opties dan bij de nationale parken ) allemaal een minimale waardering van 4.0 op schaal van 5.0

VIP: Goede luxe 3.5 t/m 5 sterren hotels op basis van suites en/of kamers met uitzicht. hotels ( aantal sterren afhankelijk van de locatie in de steden meer opties dan bij de nationale parken ) minimale waardering van 4.0 op schaal van 5.0

Reis vanaf € 1149,-
Meer info / boeken

Informeer of boek naar "Kom tot rust in het zonnige Californië, 9 Daagse reis"